• Kurerservice

Vi samarbejder med flere af de mest pålidelige aktører i form af UPS, GLS og DHL.

OnlineCargo tilbyder et bredt udvalg af globale aktører på kurerforsendelser- eksport såvel som import til/fra hele 220 lande i verden.

Hvad enten, din forsendelse skal være fremme i morgen eller i løbet af nogle dage, så har vi løsningen på både pakker og paller.

Så hvis dine forsendelser haster, hjælper OnlineCargo gerne med at få dine pakker rundt i hele Verden, hvad enten du har en webshop eller produktionsvirksomhed og det er muligt at levere før 9 eller før 12 på rigtig mange destinationer verden over..

Pakkerne og pallerne sendes i samarbejde med DHL, UPS eller Fedex/TNT, så alt efter om du har BtB eller BtC modtagere, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores bookingsystem giver dig et overblik over pris og estimeret transittid inden booking, og sparer dig derfor for at henvende dig til transportørerne selv.

Fragtbrevet udskrives direkte hos dig og følger forsendelsen hele vejen til din modtager. Vi sørger for afhentning på din valgte afsenderadresse, og indleverer til den valgte transportør.

Du kan naturligvis tracke forsendelsen hele vejen direkte på den valgte transportørs hjemmeside.

Vores transportører

Skal vi snakke sammen?

Følg en af knapperne forneden og kom i kontakt med os med det samme