• Om os

Hvem er Online Cargo?

Hvad kan vi?

Hos Online Cargo kan vi sikre dig og din virksomhed de billigste fragtpriser, hos de bedste udbydere. Det gør vi ved at samle vores kunder, og på den måde opnå de stordriftsrabatter som små og mellemstore virksomheder normalvis ville have svært ved at forhandle. De rabatter giver vi selvfølgelig videre til dig.

Karriere hos Online Cargo

Vi søger løbende nye medarbejdere, så send os gerne en ansøgning og CV, eller hold øje med vores opslag.

Send ansøgning

Vores historie

Online Cargo Aps åbnede dørene i august 2015.

Siden da er det gået stærkt. Onlinecargo gik ind på et marked, hvor der var mange manuelle processer samt forældede systemer. Vi mente at dette kunne gøres bedre, så tanken bag Onlinecargo er, at vi skal være nytænkende i en stærkt konkurrencepræget branche i stor vækst.

Vi ville være tilgængelige for vores kunder 24/7/365.

For at dette kunne lade sig gøre, skulle vi finde de rigtige samarbejdspartnere. Efter kort tids søgen, havde vi en samlet løsning klar, som vi stadig den dag i dag er stolte over at kunne præsentere. Vores udvikling stopper dog ikke der. Den fortsætter og er en løbende proces, som hele tiden skal holdes opdateret.

Kort sammenfattet, så er vi “ONLINE”.

Vil du vide mere om os og hvad vi kan, kan du altid kontakte os på tlf. 7199 4151 eller sende os en besked inde på kontakt

Personerne bag Online Cargo

Henrik Kruse

Henrik Kruse

Medejer

Uddannet speditør i 2008
Har været en del af Online Cargo siden 2017

David Løth

David Løth

Founder og direktør

Uddannet hos TNT Freight Management i 2008
Var med til at starte Online Cargo i 2015

Henrik

Henrik

Kundeservice

Kundeservice